Δωμάτια

Η Pension Armena Inn είναι μια οικογενειακή επιχείρηση χτισμένη σε ενα υψωματάκι στο χωριό Αρμενιστής, με ρομαντική θέα που συνδυάζει τη θάλασσα, τις παραλίες και το βουνό. 

Απέχει 100 μέτρα, ή 5 λεπτά απο την πρώτη μεγάλη παραλία ( το Λιβάδι ) και διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα, τερτάκλινα, ακόμη και πεντάκλινο διαμέρισμα.

Τα δωμάτια είναι κλασικά δωμάτια με σουιδικού τύπου έπιπλα και διαθέτουν κλιματιστικό ή ανεμιστήρα οροφής, ψυγείο, τα απαραίτητα σκεύη, καθώς και γκαρσονιέρες που περιέχουν και σκεύη μαγειρικής.

Στον εξωτερικο χώρο του Armena Inn υπάρχει χώρος για το αυτοκίνητο σας, τη μηχανή σας, ή όποιο άλλο μεταφορικό μέσο έχετε.

Η ζεστή φιλοξενία και ηρεμία της τοποθεσίας, είναι το κατάλληλο μέρος για χαλαρές διακοπές στη νήσο Ικαρία.

Εκτός απο τους χώρους των δωματίων στο roof του Armena Inn ύπαρχει ανοιχτό καθιστικό όλο το 24ωρο με πανωραμική θέα τη θάλασσα, το απέραντο Αιγαίο, το χωριο Αρμενιστή, τις όμορφες αμμώδης παραλίες το Λιβάδι και τη Μεσαχτή. Συνδυάζει λοιπόν θάλασσα αλλά και το όμορφο βουνο στη φύση και τον καθαρό αέρα του ιδιαίτερου νησιού μας. Μπορείται να κάτσετε ότι ώρα θέλετε και άν είστε ρομαντικοί ένα επιπλέον για να απολαύσετε την ανατολή του ηλίου για ένα ξεχωριστό ξεκίνημα της Ικαριώτικης ημέρας σας.